U heeft een droom, u bent een particulier ….

Ideeën voor een  renovatie of uitbreiding van uw huis te over? Moeten de vloertegels worden vervangen?houtskelet U wilt uw zolder inrichten met 2 nieuwe slaapkamers en een badkamer, u wil een uitbreiding op uw bestaande woning?

Het ontbreekt u niet aan ideeën en u heeft zelfs de tijd om ze te realiseren. Maar heeft u de juiste instrumenten, het nodige gereedschap en de ervaring  om uw plan te realiseren? Misschien wil u dat iemand u helpt bij de ruwbouw, waarna u zelf de afwerking uitvoert, of is het net andersom?

U zoekt iemand die uw plannen ter harte neemt en de werken uitvoert!

Ga een gerust kijkje nemen in de projecten die DiscoverConstruction ondertussen heeft gerealiseerd!

Uw bedrijf is op zoek naar een betrouwbare onderaannemer?

Uw bedrijf heeft een project af te werken  maar u kan  de geschikte of gekwalificeerde mensen maar niet vinden ? Uw tegelzetter of stukadoor  is plots niet beschikbaar, en toch moet het werk af?entrepreneur

Neem een kijkje op de pagina van uitbestedingen, en neem contact op DiscoverConstruction!Ook die types van opdrachten maken deel uit van DiscoverConstructions activiteiten!

DiscoverConstruction is een bedrijf dat gespecialiseerd is in renovatieprojecten, uitbreidingen en herstellingen. Dankzij de geringe grootte van het bedrijf, is het contact contact tussen u, uw architect en het team vlot en gemakkelijk en wordt de kwaliteit van het werk gegarandeerd! Het is ook dankzij onze omvang  wij zeer flexibel zijn en u ons kan contacteren wanneer het u best uitkomt!

Tot binnenkort!