Vertrouwelijkheidsverklaring

DiscoverConstruction verzamelt informatie over u om u in de meest gunstige omstandigheden te kunnen helpen. DiscoverConstruction erkent en respecteert de vertrouwelijkheid van de gegevens die u aan ons doorgeeft. De onderstaande vertrouwelijkheidsverklaring bepaalt hoe de persoonsgegevens van internetgebruikers, zoals naam, postadres, e-mailadres… worden gebruikt.

Deze verklaring betreft alleen de gegevens die verzameld worden via de online-aanvraagformulieren voor inlichtingen of een offerte.

Door de site te bezoeken en deze formulieren in te vullen, aanvaardt u dat deze gegevens worden verzameld en gebruikt zoals hieronder beschreven.

 Welke klantgegevens worden verzameld?

Wij verzamelen de algemene gegevens van internetgebruikers, zoals hun naam, voornaam, firmanaam, volledig adres, telefoon, e-mailadres evenals de gegevens die eigen zijn aan de door u aangevraagde diensten.

 Hoe worden de gegevens gebruikt?

De belangrijkste reden om de gegevens te verzamelen is om uw vragen over de diensten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden (prijsaanvragen, offerteaanvragen, vragen naar algemene informatie).

Met wie delen wij uw gegevens?

De door ons verzamelde gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

 Verwijderen van uw persoonsgegevens

In het gebeurlijke geval dat uw gegevens zijn opgeslagen in een gegevensbank en worden gebruikt voor het verzenden van informatie, hebt u altijd de mogelijkheid om zich uit te schrijven door dit te melden via het contactformulier.